Veel gestelde vragen: (FAQ)


Gorilla compute

Ik kan Gorilla®-compute nergens vinden in de winkels, waar kan ik Gorilla®-compute kopen?

Gorilla®-compute zal worden vervangen door zijn opvolger product Gorilla®-mobile.

Gorilla®-mobile is ook in staat om andere apparaten te beschermen dan smartphones, tablets, laptops en notebooks.

Raadpleeg de productinformatie voor het nieuwe product Gorilla®-mobile.

Gorilla stove

Werkt Gorilla-stove ook apart, zonder Gorilla-stove SwitchBox?

Ja, Gorilla®-stove werkt ook alleen zonder Gorilla®-stove SwitchBox. Het waarschuwt met een luid alarm voor een gevaarlijke situatie zoals vet brand of oververhitting. Het alarm van de Gorilla®-stove lijkt op het geluid van een rookmelder.

De fundamentele verschillen tussen Gorilla®-stove en de rookmelders zijn:

1. Fabrikanten en verenigingen raden aan om geen rookmelder te plaatsen in de keuken, omdat deze de neiging heeft van een  vals alarm te geven als gevolg van stoom en rook in de keuken.
2. Rookmelders geven pas alarm als er al brand is ontstaan in de keuken. Gorilla® stove is geprogrammeerd om u te waarschuwen voordat een bedreigende situatie kan ontstaan.

Gorilla® stove kan alleen niet het fornuis uitschakelen als het een gevaarlijke situatie detecteert. Het apparaat geeft een harde pieptoon, vergelijkbaar met een rookmelder. Het kan alleen met de extra functies die worden gerealiseerd door Gorilla®-stove SwitchBox. Werkt "Gorilla-stove SwitchBox" zonder Gorilla-stove?

Nee, Gorilla®-stove SwitchBox werkt alleen in combinatie met de hitte sensor Gorilla®-stove.

Het product Gorilla®-stove dient niet alleen als een warmtesensor, maar ook als een afstandsbediening voor Gorilla®-stove SwitchBox.

De switchbox zorgt voor het uitschakelen van de stroom.

Gorilla®-stove kan gemakkelijk worden geïnstalleerd door iedereen en het biedt een goede bescherming tegen keuken branden. Het apparaat waarschuwt u voordat er een gevaarlijke situatie ontstaat.

 

Alleen Gorilla®-stove SwitchBox kan de stroom uit te schakelen. Als de stroom is uitgeschakeld, kunt u deze weer inschakelen door op de Gorilla®-stove te drukken.Waarom zijn de Gorilla-stove kit en de Gorilla-stove SwitchBox zo duur?

De producten Gorilla-stove kit en Gorilla®-stove SwitchBox kosten slechts een fractie van een moderne keuken, maar beschermd echter de dure investering van de keuken voor keukenbranden.

De Gorilla®-stove SwitchBox heeft 380 Volt krachtstroom, schakelt de voeding van het elektrische fornuis in gevaarlijke situaties uit, rekening houdend met de verschillende power connectors voor elektrische fornuizen in Europa.

De Gorilla®-stove SwitchBox volgde de Europese richtlijn 2006/95/EG, hetgeen een garantie betekent voor de kwaliteit van het apparaat. Hoe kan ik de sensor Gorilla®-stove aan een schuine afzuigkap monteren?

Hiervoor hebben wij op deze website een beschrijving geplaatst.

 

Klik hier voor de link naar deze beschrijving: Gorilla®-stove aan een schuine afzuigkap

Firma, Website, Allgemeines