Raadgever – Wat kan 'Gorilla' voor u doen?

Al onze kennis en ervaringen met betrekking tot de door 'Gorilla' ontwikkelde producten willen we hier met u delen. Gorilla is een in Duitsland gevestigd bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het ontwikkelen van gloednieuwe innovaties die tegelijkertijd uitblinken in gebruiksgemak. De producten vereisen geen technische kennis of vaardigheden. Het gebruiksgemak heeft voor de ontwikkelaars de hoogste prioriteit.

Vooralsnog richt het bedrijf zich op het ontwikkelen van producten die bijdragen aan uw veiligheid en het beschermen van uw eigendommen. Op deze website treft u deze producten aan en wordt de werking en functionaliteit in eenvoudige bewoordingen uiteengezet.Friday, February 12, 2016
Montage van de Sensors Gorilla®-stove voor schuine afzuigkappen.

Thursday, November 26, 2015

Montage van de Sensor Gorilla®-stove voor schuine afzuigkappen

De Gorilla®-stove sensor kan eenvoudig aan bestaande afzuigkappen geklikt worden. Hetzelfde geldt voor montage aan een recirculatie kap.

> Lees verderRookmelders en fornuis bescherming - het fundamentele verschil

Tuesday, June 16, 2015

Rookmelders en bescherming actief  - het fundamentele verschil

Rookmelders redden levens. Mensen die liggen te slapen merken echter vaak veel te laat dat het huis in brand staat en hun leven in gevaar is. Het alarmsignaal van de rookmelder wekt de mensen in dit geval en waarschuwt: "uw huis staat in brand en uw leven is in gevaar". De bijdrage van rookmelders ter bescherming van brandschade aan eigendommen is bijzaak: zij bellen niet de brandweer en leveren zij geen bijdrage aan de bestrijding van de brand.

> Lees verderVet vuur in de keuken

Thursday, February 26, 2015

Vet vuur in de keuken
Je kent het scenario: je zoon komt thuis na een avond stappen. Heeft honger en zet de frituurpan aan om nog een frietje te bakken. En valt vervolgens op de bank in slaap. Een elektrische frituurpan heeft een thermostaat en dan kan er niet zoveel fout gaan. Maar met een frituurpan (of wok) die op een elektrische (inductie, keramische) plaat wordt gezet is dat niet het geval en bestaat kans op oververhitting van frituurvet of -olie. En dan slaat letterlijk de vlam in de pan.
> Lees verder